Jazz & Bluesklubben

Vill du stödja klubben genom att förlänga ditt medlemskap, – Eller göra slag i saken och bli ny medlem, går det att betala medlemsavgiften via bankgiro 5494-0275 eller swish 123-1900109 (är du ny medlem behöver vi förutom ditt namn även adress och telefonnummer) 

Avgiften är 200.-/kalenderår, – För dig som ännu inte fyllt 26 år endast 100:-/kalenderår

Exakt när vårens program kan dra igång vet vi inte ännu, men så fort rådande situation tillåter det står vi redo med ett brett och attraktivt utbud utav härlig livemusik och magiska möten mellan artister och publik 

💜

Ta hand om er så ses vi när allt återgått till det mer normala

 

Svensk Jazz styrelse har beslutat att ge en av sina mest prestigefyllda utmärkelser till Jazzklubben Sundsvall, som därmed koras till Årets Jazzklubb 2020.

– Jazzklubben Sundsvall är ett utmärkt exempel på en klubb som med stort engagemang lyckas boka ett brett och attraktivt utbud av jazzgrupper och – publiken kommer! Klubben jobbar med små ekonomiska resurser men desto mer av ideellt arbete. Det är med stolthet som vi idag hyllar Jazzklubben Sundsvall för en mycket framgångsrik verksamhet, säger Gunno Sandahl, ordförande i Svensk Jazz, säger Gunno Sandahl.

Eftersom årets stora branschhelg Jazzfesten i år har ställts in, kommer det hedervärda diplomet att delas ut så fort Coronaepidemin är över.

– Men det känns som att det behövdes en rolig nyhet i denna rådande Coronakris, så Svensk Jazz styrelse bestämde sig för att redan nu dela ut utmärkelsen, säger Gunno.

Motiveringen till pristagaren lyder:

”Vissa kanske påstår att det handlar om tur. Jazzklubben Sundvalls samarbete med restaurangen E street mitt i stan, skulle många klubbar kunna dö för. Vi hävdar att det inte är något annat än skicklighet! Vi ser en ständigt nyfiken, varmt välkomnande och gedigen konsertverksamhet, som år efter år lyckas hålla ångan uppe – med både hjärta och hjärna! Den nära kopplingen till kulturskolan och satsningen med barnjazzgrupper, tillsammans med en både ihärdig och kommunikativ närvaro i sociala medier, gör att vi tror att Jazzklubben Sundsvall bara är i början av sin storhetstid. Och detta trots ett förhållandevis blygsamt grundstöd från kommunen.”

 

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet på grund av rådande
pandemi och uppmanar våra medlemmar och gäster att följa oss på vår
hemsida, Facebook eller Instagram för aktuell information!

  • Pandemin begränsar antalet biljetter per konsert. (Det begränsade insläppet gäller tills vidare och förändringar meddelas om och när de kommer)
  • ENDAST FÖRKÖP
  • Jazzklubben följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och konserter kan komma att ställas in eller ombokas om förutsättningarna ändras

Tack för att du stödjer musik & restaurangbranschen!

📧 info@jazzklubbensundsvall.se
☎️076 822 23 52

Stötta gärna klubben genom att bli medlem, Jazzklubben Sundsvall har bankgiro 5494-0275.
200:-/kalenderår, för dig som inte fyllt 26 år räcker det med 100:-
Glöm inte fylla i namn och kontaktuppgifter.

 

Ung eller lite mer erfaren, det finns nåt för alla!

Medlem eller ej, alla är varmt välkomna!

(följ oss gärna även på hemsida, Facebook och/eller Instagram)