BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 01.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00-23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.48

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Grillad fläskfilé. Serveras med friterad potatis, kapris och aioli.
• Kungsflundra. Serveras med rotsellerimos, örtsås och pepparrot.
TISDAG
• Kålpudding. Serveras med potatis, gräddsås, lingon och pressgurka.
• Torskrygg. Serveras med hummeraioli, picklad lök och krossad potatis.
ONSDAG
• Lammfärsbiffar. 
Serveras med rostade betor, fetaostkräm och toppas med rotsakschips.
• Pankopanerade fiskbiffar. Serveras med asiatisk couscoussallad och lime- och chilikräm.
TORSDAG
• Kalkonbröstfilé. Serveras med timjansgräddsås, rostad potatis och gelé.
• Lax med färskosttäcke. Serveras med polkabeta, citronette och dillpesto.
FREDAG
• Grillad pluma. 
Serveras med sötpotatispommes, chimichurri och vitlökskräm.
• Bouillabaisse med lax och torsk. Toppas med aioli och räkor.
VECKANS SOPPA
- Kantarellsoppa. 
Toppas med rensteksröra.
VECKANS SALLAD
- Friterad chevrésallad. Med rödbeta, valnötter och honung.
- Räksallad. Med ägg avokado och Rhode island.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram