BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 01.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.27

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
-Örtbakad kycklingfilé. Serveras med pommes, ratatouille och bearnaisesås.
-Torskrygg. Serveras med vitvinssås, kokt färskpotatis, gräslök och stenbitsrom.
TISDAG
-Stekt fläsk. Serveras med kokt potatis och löksås.
-Örtbakad kolja. Serveras med stuvad kål, smörfräst brysselkål och rostad potatis.
ONSDAG
- Baconfyllda färsbiffar. Serveras med friterad potatis, ostsås och rostad lök.
-Ugnsbakad lax. Serveras med hummer-aioli och örtstekt potatis.
TORSDAG
-Oxfilé. Serveras med chilibearnaise och pommes.
- Havets Wallenbergare. Med gröna ärtor, potatispuré, hyvlad fänkål och brynt smör.
FREDAG
- Ugnsbakad fläskkarré. Serveras med friterad potatis , rödvinssky, vitlökscreme och majskolv.
- Torsk. Serveras med rostad potatis, hummersås, hasselnötter och bacon.
VECKANS SALLAD
• Caesarsallad. Välj mellan räkor eller kyckling.
• Grekisk sallad. Med fetaost och kalamataoliver.
VECKANS vegetariska
- Halloumiburgare. 
Serveras med pommes frites.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram