BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.12

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Pannbiff serveras med ädelostsås, tomatbräserade rotfrukter och smörslungade haricote verts.
• Grillad lax serveras med kimchi- coleslaw, sesamrostad potatis, soyabönor och limevinigrett.
TISDAG
• Schnitzel serveras med friterad potatis, skiratsmör, gröna ärtor och citroncréme.
• Curry och saffransdoftande fiskgryta serveras med kokt potatis, aioli. Toppas med handskalade räkor.

ONSDAG
• Skinkstek serveras med kokt potatis, morötter, gräddig cidersås, svartvinbärsgelé och friterade rotfruktschips.
• Ugnsbakad torskfilé serveras med friterad potatis, hummerhollandaise, sparris, dill och citron.

TORSDAG
• Helstekt karré serveras med stekt potatis, rödvinsky, bearnasiesås och gröna ärtor.
• Ugnsbakad kungsflundra serveras med potatis- och gräslöksstomp, brynt smör och cavring.

FREDAG
• Grillad fläskfilé serveras med chipotle bea, confiterad tomat och örtslungade potatisklyftor.
•Örtbakad kolja serveras med friterad potatis, vitvinsky, rostad fänkål och picklad morot.

VECKANS SALLAD
 • Kycklingsallad med avokado, krutonger, sallad, tomat, rödlök, gurka och rhode Islandsås.
• Räksallad med avokado, ägg, sallad, tomat, rödlök, gurka och rhode Islandsås.
VECKANS vegetariska
• Krämig citronpasta serveras med friterad halloumi, tomatvinigrett och parmesan.
Veckans soppa
• Hummersoppa toppas med handskalade räkor.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram