BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 01.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 23:00
Söndag: 16:00 – 23:00

VECKANS LUNCH V.20

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Grillad pluma. Serveras med potatisgratäng, rödvinsås och ugnsbakad tomat.
• Gravad lax. Serveras med dillstuvad potatis, citron och brysselkål.

TISDAG
• Raggmunkar med västerbottenost. Serveras med stekt fläsk och lingonsylt.
• Torskrygg. Serveras med kokt potatis och äggsås. Toppas med räkor.

ONSDAG
• Örtstekt oxfilé. Serveras med fetaostrostad potatis, tzatziki och chilistekta oliver.
• Ugnsbakad rödspätta. Serveras med potatis, sparris, tomat och musselsås.

TORSDAG
• Chili och vitlöksbiff. Serveras med rostad potatis, grillade grönsaker samt en harissa- och fetaostkräm.
• Rödtunga. Serveras med potatispuré, brynt smör och hasselnötter.

FREDAG
• Smashburgare. Med ost, ketchup, majo, stekt lök och saltgurka. Serveras med pommes.
• Cajun torskrygg. Serveras med chilimash, marinerade skaldjur och limevinägrett.

VECKANS SOPPA
• Hummersoppa. 
Toppas med handskalade räkor.
VECKANS SALLAD
• Caesarsallad. Välj mellan räkor eller kyckling.
• Grekisk sallad. Med fetaost och kalamataoliver.
VECKANS vegetariska
Bakad potatis. 
Serveras med grillade grönsaker och fetaostkräm.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram