BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 01.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 23:00
Söndag: 16:00 – 23:00

VECKANS LUNCH V.3

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Örtbakad kycklingfilé. Serveras med råstekt potatis, ratatouille och bearnaisesås.
• Laxfilé. Serveras med smörslungad potatis och skagenröra och citron.
TISDAG
• Raggmunkar med västerbottenost. Serveras med stekt fläsk och lingonsylt.
• Ugnsbakad kolja serveras med potatismos, sauterad morot och morotsmör-sås.
ONSDAG
• Piccata milanese (kyckling). Serveras med tomatsås och ris.
• Bakad rödspätta. Serveras med potatispuré, vitvinsås och sallad på äpple, fänkål och gurka.
TORSDAG
• Lammfärsbiff. Serveras med rostade betor, chevrékräm, picklad rödlök och rotsakschips.
• Rödtunga. Serveras med potatis, sparris, tomat och musselsås.
FREDAG
• Lasagne bolognese. Toppas med basilika kräm och caprese.
• Kungsflundra. Serveras med palsternackspuré, bacon, skirat smör och pepparrot.
VECKANS SOPPA
• Blomkålsoppa.
Serveras med bacon och pepparrot.
VECKANS SALLAD
- Friterad chevrésallad. Med rödbeta, valnötter och honung.
- Räksallad. Med ägg avokado och Rhode island.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 23:00
Söndag: 16:00 – 23:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram