BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V. 45

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
Dagens soppa ingår alltid i dagens lunch.
MÅNDAG
1. Helgrillad kotlettrad serveras med friterad potatis, pepparsås och haricote verts.
2. Kungsflundra serveras med dillslungad potatis, skaldjurssås toppas med handskalade räkor
TISDAG
1. Köttbullar serveras med potatispuré, brunsås, lingon och pressgurka
2. Torsk serveras med kokt potatis, sandefjordsås och grön sparris och handskalade räkor.
ONSDAG
1. Fläskfileprovencale serveras med råstekt potatis, vitlökscreme, rödvinssky och tomatsallad
2. Flundra serveras med smörad potatis, örtsås, chiliolja och toppas med rotsaks chips.

TORSDAG
1. Boeuf bourguignon serveras med potatimos och tryffelcréme.
2. Västerbottenost bakad laxfilé serveras med smörad potatis, gräslöksås och smörstekta kantareller.
FREDAG
1. Rökig pannbiff serveras med rostad potatis, svampsås, bacon och lökfräs.
2. Ugnsbakad torsk serveras med potatismos, rödvinsås, knaperstekt sidfläsk och friterad purjolök.


VECKANS SALLAD
4. Räksallad - Handskalade räkor, ägg, avokado,blandsallad, rhode island, tomat, gurka, lök och krutonger.
5. Kyckling och fetaostsallad - Kyckling, fetaost, matvete, blandsallad, avokado, vitlöksdressing, tomat,gurka,lök och krutonger.

VECKANS vegetariska
3. Pasta puttanesca toppas med fetaost och parmesan och ruccola.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram