Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Pannbiff serveras med ädelostsås, tomatbräserade rotfrukter och smörslungade haricote verts.
• Grillad lax serveras med kimchi- coleslaw, sesamrostad potatis, soyabönor och limevinigrett.
TISDAG
• Schnitzel serveras med friterad potatis, skiratsmör, gröna ärtor och citroncréme.
• Curry och saffransdoftande fiskgryta serveras med kokt potatis, aioli. Toppas med handskalade räkor.
ONSDAG
• Skinkstek serveras med kokt potatis, morötter, gräddig cidersås, svartvinbärsgelé och friterade rotfruktschips.
• Ugnsbakad torskfilé serveras med friterad potatis, hummerhollandaise, sparris, dill och citron.
TORSDAG
• Helstekt karré serveras med stekt potatis, rödvinsky, bearnasiesås och gröna ärtor.
• Ugnsbakad kungsflundra serveras med potatis- och gräslöksstomp, brynt smör och cavring.
FREDAG
• Grillad fläskfilé serveras med chipotle bea, confiterad tomat och örtslungade potatisklyftor.
•Örtbakad kolja serveras med friterad potatis, vitvinsky, rostad fänkål och picklad morot.
VECKANS SALLAD
• Kycklingsallad med avokado, krutonger, sallad, tomat, rödlök, gurka och rhode Islandsås.
• Räksallad med avokado, ägg, sallad, tomat, rödlök, gurka och rhode Islandsås.
VECKANS vegetariska
• Krämig citronpasta serveras med friterad halloumi, tomatvinigrett och parmesan.
Veckans soppa
• Hummersoppa toppas med handskalade räkor.