BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 01.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 23:00
Söndag: 16:00 – 23:00

VECKANS LUNCH V.26

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
- Pasta Carbonara. Toppas med parmesan och örter.
- Kungsflundra. Serveras med potatismos, cidersås och gröna ärtor.
TISDAG
- Italiensk pastasallad med soltorkade tomater och mozzarella. Toppas med kyckling och vitlökskräm.
- Torskrygg. Serveras med färskpotatis, matjesröra och bryntsmör.
ONSDAG
- Fläskfilé. Serveras med potatisgratäng, pepparsås och bakad tomat.

- Halstrad gravad lax. Serveras med dillstuvad potatis och hovmästarsås.
TORSDAG
- Högrevsbiff. Serveras med örtstekt potatis, cognacsås och stekt lök.
- Rödtunga. Serveras med potatis, sparris, tomat och musselsås.
FREDAG
- Panerad kycklingschnizel. Serveras med het paprikasås, stekt tärnad potatis och blancherade grönsaker.
- Ugnsbakad rödspätta. Serveras med potatismos, skirat smör och kavring.
VECKANS SALLAD
• Caesarsallad. Välj mellan räkor eller kyckling.
• Grekisk sallad. Med fetaost och kalamataoliver.
VECKANS vegetariska
- Västerbottenostpaj med vispad 
Crème Fraiche och tongkaviar.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram