BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.38

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
Dagens soppa ingår alltid i dagens lunch.
MÅNDAG
• Pepparstekta oxfilebitar serveras med chilibearnaise, pommes frites och sparris.
• Pasta med krämig hummersås toppas med bladspenat, parmesan handskalade räkor.

TISDAG
• Västerbottensost smaksatta raggmunkar serveras med stekt sidfläsk och lingonsylt.
• Ugnsbakad torsk serveras med potatispuré, rostad blomkål, mandelhollandaise och citron.

ONSDAG
• Ostburgare serveras med majonäs,sallad, stektlök, pommes frites.
• Fisk och skaldjurslasagne toppas med dillcréme och ruccola.

TORSDAG
• Viltfärs biffar serveras med potatismos, kantarellsås och rårörda lingon.
• Ugnsbaka kungsflundra serveras med koktpotatis, bryntsmör, rödbetor och kapris.
FREDAG
• Dubbelmarinerad kallskuren fläskfilé serveras med potatiskaka, parmesancréme och balsamicoglaze.
• Ugnsbakad laxfilé serveras med örtrostad potatis, dill och fänkålssås toppas med picklad gurka.
VECKANS SALLAD
• Räksallad - Handskalade räkor, ägg, avokado,blandsallad, rhode island, tomat, gurka, lök och krutonger.
• Kyckling och fetaostsallad - Kyckling, fetaost, matvete, blandsallad, avokado, vitlöksdressing, tomat,gurka,lök och krutonger.

VECKANS vegetariska
Spenat och ricottafylld torelini i en parmesansås toppas med rostad broccoli,pinjenötter och bryntsmör.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram