BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V. 7

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
Dagens soppa ingår alltid i dagens lunch.
MÅNDAG
1. Rostad kycklingfilé serveras med rostad potatis, varma grönsaker och het paprikasås.
2. Örtbakad laxfilé serveras med kokt potatis, dill och romdressing.
TISDAG
1. Grillad fläskkarré serveras med klyftpotatis, chilibearnaise och rostade små tomater.
2. Ugnsbakad kungsflundra serveras med kokt potatis, hummersås och marinerade räkor.

ONSDAG
1. Wallenbergare serveras med potatispuré, bryntsmör, lingon och gröna ärtor.
2. Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta serveras med kokt potatis toppas med dillcréme

TORSDAG
1. Het chiligryta serveras med tacokryddad klyftpotatis, toppas med jalapeno och koriander.
2. Ugnsbakad torsk serveras med smörad potatis och musselsås och toppas med blåmusslor.

FREDAG
1. Grillad fläskfilé serveras med råstekt potatis, champinjonsås och confiterade körsbärstomater.
2. Pasta alfredo toppas med handskalde räkor och kräftstjärta, parmesan och ruccola.
Vegetarisk

VECKANS SALLAD
4. Räksallad - Handskalade räkor, ägg, avokado,blandsallad, rhode island, tomat, gurka, lök och krutonger.
5. Kyckling och fetaostsallad - Kyckling, fetaost, matvete, blandsallad, avokado, vitlöksdressing, tomat,gurka,lök och krutonger.

VECKANS vegetariska
3. Spenat och riccotta fylld tortelinii chevresås toppas med rostad broccoli, valnötter och parmesan.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram