BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.47

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Cannelloni i en paprika och ricottasås toppas med grillad kycklinglårfilé och en spenat- och valnötssallad.
•Örtkryddad lax serveras med skagenröra, smörslungad potatis, grillad citron och dill.
TISDAG
• Friterad kycklingburgare serveras med sötpotatispommes, chipotlemajonäs, coleslaw och grillad paprika.
• Rödtunga serveras med potatismos, persiljesås och pepparrot och potatis chips.
ONSDAG
•Helgrillad fläskfilé serveras med friterade bak potatisklyftor vitlöksbearnasie och rostade grönsaker.
• Torskfilé serveras med potatispuré, vitvinsås, brynt smörvinägrett och grönsparris sallad.
TORSDAG
• Hjortfärsbiffar serveras med kantarellsås, potatisstomp smaksatt med västerbottenost och lingonsylt.
•Panerad rödspätta serveras med örtfräst potatis, dill och- kräftstjärtsröra och citron.
FREDAG
• Fläsksnitzel serveras med råstekt potatis, rödvinsås, bea och haricots verts.
• Bouillabaisse med lax, torsk toppas med aioli och kräftstjärtar.
VECKANS SALLAD
• Chèvresallad
• Räksallad
VECKANS vegetariska
• Het champinjonstroganoff serveras med ris.
Veckans soppa
• Kantarellsoppa serveras med rensteksröra.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram