BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V.49

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
MÅNDAG
• Pannbiff serveras med ädelostsås, tomatbräserade rotfrukter och smörslungade hari cote verts.
• Ugnsbakad torskfilé serveras med kokt potatis, äggsås toppas med räkor.
TISDAG
• Cajunkyckling gryta med choritzo, tomat och chili. serveras med dirty rice och jalapenodressing.
• Grillad lax serveras med kimchi- coleslaw, sesamrostad potatis, soyabönor och limevinigrett.
ONSDAG
• Panerad fläskschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinsky, bearnasiesås och gröna ärtor.
•Curry och saffransdoftande fiskgryta serveras med kokt potatis, aioli toppas med handskalade räkor..
TORSDAG
• Lammfärsbiff serveras med rostad potatis, grillade grönsaker samt en harissa- och fetaostkräm.
• Ugnsbakad kungsflundra serveras med potatis- och gräslöksstomp, brynt smör och cavring.
FREDAG
• Grillad fläskfilé serveras med chipotlebea, confiterad tomat och örtslungade potatisklyftor.
•Örtbakad kolja serveras med friterad potatis, vitvinsky ,rostad fänkål och picklad morot.
VECKANS SALLAD
• Chèvresallad
• Räksallad
VECKANS vegetariska
• Vegetarisk mosbricka potatismos, sojakorv, bostongurka toppas med ketchup och senap.
Veckans soppa
• Hummersoppa toppas med handskalade räkor.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram