Vi ber om ursäkt om vi hållit er på halster - men visst blir det show i december också! Som en värmande tidig julklapp, ja en riktig smällkaramell till och med! Vi bjuds på förstklassig stand up av den ljuvliga Josefin Sonck och den eminenta Robin Berglund.Josefin är en finlandssvensk komiker, manusförfattare och skådespelare som sedan debuten 2014 har blivit en solklar favorit på landets scener. Hon har synts i SVTs "Släng dig i brunnen" och i egna serien "Flickstreck". Förra året debuterade hon som författare till den kritikerrosade "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren".Herr Berglund är utöver en riktigt vass komiker även upphovsman till podcasten "Mina vänner-boken" och sitter med i redaktionen till "Svenska nyheter". Han är en uppskattad och flitig röst på sociala medier där han drar finurliga skämt och ordvitsar. Sina bästa skämt från det gångna året har han samlat i boken "2021 tänkte jag såhär".Dessutom får du se oss ur Skratta med Käften-gänget! (Du hör ju vilken dunderkväll vi har framför oss!)

Biljetter köpes med fördel online här: https://billetto.se/.../josefin-sonck-robin-berglund... (150 kr + bokningsavgift) eller i dörren (170 kr) i mån av plats.Som vanligt håller vi till på Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.VÄLKOMNA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram