Vi är både stolta och förväntansfulla att kunna presentera en av Sveriges mest spännande komiker och underhållare just nu: Evelyn Mok!

Evelyn startade sin stand-up karriär i Sverige 2012 men flyttade kort därefter till London där hon tog Storbritannien med storm. Hon prisades för sin show "Hyman Manoeuvre" och beskrevs av talkshow-värden Graham Norton som "Really funny, really rude, but also refreshingly honest and smart". Hon har programlett humporpodden "Rice to Meet you" och som skådis har hon bland annat synts i Marvelfilmen "Spider-man: Far from Home". På svensk TV har hon medverkat i "Stand-Up Sketch show" och är kanske mest aktuell just nu i panelen för "IFS: invandrare för svenskar".

På scenen får hon sällskap av en annan panelmedlem i IFS, stjärnskottet Daniel Sanchez! Liksom Evelyn har han många strängar på sin lyra och som manusförfattare och satiriker medverkar han bland annat i "Veckans D.S" på Dagens nyheter och Tankesmedjan i P3 (SR). Som sedvanlig bonus kommer ni även få se i oss i Skratta med Käften-gänget. En dunderkväll med andra ord. Varmt välkomna!

Höstens säsongsavslutning blir en riktig skrattfest då vårt huvudnummer är en av landets i särklass roligaste: Petrina Solange!
Utnämnd till årets kvinnliga komiker flera år i rad och med en succéartad soloföreställning ("Nu är jag här")
bakom sig är hon en megastjärna på den svenska standupscenen. Ett måste för dig som aldrig sett henne och för alla andra också såklart!
Med sig har hon den alltid lika vassa och roliga Svea Sigmond som kommer få skrattmusklerna att jogga sig rejält varma. Hon lämnar ingen och inget oberörd!
Och självklart kommer ni se Skratta med Käftens egna förmågor äntra scenen. En guldavslutning helt enkelt!
Vill ni äta innan showen, boka bord på: 060 - 890 07 01 men (obs!) se till att förboka biljetter till showen också, och när ni bokar, säg att ni ska gå på Skratta med Käften så att ni får bord i rätt del av lokalen.

Stort grattis till Christoffer Fernis som nominerats till priset Årets Nykomling på Svenska Standupgalan. Stort grattis även till Nisse Hallberg som också är nominerad på Svenska Standupgalan i kategorin Årets Föreställning för sin föreställning "Tomten är ensam".
Båda komikerna som kommer nästa gång är alltså nominerade på galan så det är verkligen upplagt för en dunderkväll.
Vi ses 1 November på E Street!
Biljetterna har redan börjat sälja, så in och boka era platser nu på: http://billet.to/s/b_NkdvU

En magisk rolig kväll du bara inte får missa!

Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.

Nu på onsdag den 25 maj gästas vi av eminente komikern Henrik Nyblom och hans soloföreställning som sägs vara något av det roligaste på scen just nu. In och kirra biljetter här: https://facebook.com/events/s/sta-upp-for-henrik-nyblom-sund/3106518409675534/
🥳 Efter föreställningen så slår vi på stora trumman med Stefan Nordlander på scenen och DJ Sandstrom i dj-båset. Nattklubben håller öppet ända till 03.00.
Ni är varmt välkomna!
Den rutinerade och alltid underbart roliga Hasse Brontén gästar oss, med två pärlor till supportkomiker: Ludde Samuelsson och Naghmeh Khamoosh.
Hasse är polisen som blev en av landets mest uppskattade ståuppkomiker! Han har synts på TV i bland annat Parlamentet (TV4), Roast på Berns och RAW. Dessutom driver han den egna podden "Snutsnack" där han gästas av olika personer inom polisyrket. I rockärmen har han även en skådiskarriär och är just nu aktuell med en roll i Netflixsuccén "Den osannolika mördaren", som handlar om Skandiamannen. Hasse har en glad och sprudlande energi på scen och bjuder på hysteriskt roliga vardagsbetraktelser och perspektiv. En garant för skratt och igenkänning!
Ludde Samuelsson började som komiker redan vid 23 års ålder och är en flitig leverantör av skratt på Sveriges ståuppscener. Han är bosatt i Göteborg där han driver Ludde Samuelsson Comedy Club. Ludde kan höras i Kvällspasset i P4, i egna podcasten Stjärnkrigspodden och kan även titulera sig manusförfattare åt Svenska Nyheter och Robins (SVT).
Nagmeh Khamoosh är relativt färsk inom branschen men har gjort en riktig raketkarriär! Två år i rad har hon gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. På scen glänser hon med sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.
En skrattspäckad kväll du inte vill missa!
Biljett köpes online här: https://billetto.se/.../hasse-bronten-ludde-samuelsson... (150 kr + bokningsavgift) eller i dörren (170 kr).
Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.
Välkomma!

Visa mindre
Äntligen har stunden så kommit! Det är dags att sparka igång skrattsäsongen och lämna pandemirestriktionerna bakom oss (förhoppningsvis för sista gången!). Vi gör det med följande stjärnor på scen:
Shanthi Rydwall Menon är en av Sveriges skarpaste imitatörer och har de senaste åren hållit våra skrattmuskler i trim såväl på stand up- scenen som i humorprogrammen Mumbo Jumbo (TV4), Parlamentet (TV4) och Robins (SVT). Med obestridlig karisma och oförglömliga karaktärer sticker denna mångsidiga kvinna verkligen ut ur mängden. Hon har skrivit och turnerat med de egna föreställningarna "Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)" och nu senast "Shanthi med H", båda med självbiografisk utgångspunkt och teman som utanförskap, ADHD och normer. Om du aldrig sett henne live är detta en chans du absolut inte får missa!
Från Malmö (fast han egentligen är göteborgare) gästas vi också av Isak Berg. En herre som trots sin relativt ringa ålder (han kan fortfarande åka ungdomsbiljett med SJ) har hunnit bli en rutinerad komiker med bredd såväl som...ja, i alla fall bredd! Senast han var här rev han ner massor av skratt tillsammans med Simon Gärdenfors och vi är mycket glada att ha honom åter i Sundsvall!
Slutligen förgylls kvällen av Agnes Hirdwall, en renässanskvinna från Stockholm som relativt nyligen lade till stand-up på sin flersträngade lyra. Hon är skådespelare, producent och regissör och under våren aktuell med podcasten "Avtryck" och med humorklubben Fat Cat Comedy (Scalateatern).
En dunderkväll och en fantastisk start på säsongen!
Biljett köps smidigt online (150 kr + bokningsavgift) https://billetto.se/.../shanthi-rydwall-menon-isak-berg... eller i dörren (170 kr)
Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.
VÄLKOMNA!

Vi ber om ursäkt om vi hållit er på halster - men visst blir det show i december också! Som en värmande tidig julklapp, ja en riktig smällkaramell till och med! Vi bjuds på förstklassig stand up av den ljuvliga Josefin Sonck och den eminenta Robin Berglund.Josefin är en finlandssvensk komiker, manusförfattare och skådespelare som sedan debuten 2014 har blivit en solklar favorit på landets scener. Hon har synts i SVTs "Släng dig i brunnen" och i egna serien "Flickstreck". Förra året debuterade hon som författare till den kritikerrosade "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren".Herr Berglund är utöver en riktigt vass komiker även upphovsman till podcasten "Mina vänner-boken" och sitter med i redaktionen till "Svenska nyheter". Han är en uppskattad och flitig röst på sociala medier där han drar finurliga skämt och ordvitsar. Sina bästa skämt från det gångna året har han samlat i boken "2021 tänkte jag såhär".Dessutom får du se oss ur Skratta med Käften-gänget! (Du hör ju vilken dunderkväll vi har framför oss!)

Biljetter köpes med fördel online här: https://billetto.se/.../josefin-sonck-robin-berglund... (150 kr + bokningsavgift) eller i dörren (170 kr) i mån av plats.Som vanligt håller vi till på Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.VÄLKOMNA!

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram