CARIN SOLLENBERG: Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från RAW till Norra Brunn. Nu har hon dock ÄNTLIGEN hittat till Norrland, Sundsvall och Skratta Med Käften!
CHRISTOFFER FERNIS: Christoffer uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018. Har synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen och var med i SVTs Rostmacka. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan! Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.
SUPPORT: MILAD PARCHAMI & JOHAN KAMP
Milad Parchami, Sveriges komiska underbarn, trivs på pulsen av liveframträdanden. En virtuos av crowdwork, hans improvisationsförmåga dansar utan ansträngning genom publiken. Milad är känd för sin omättliga kreativitet och skapar nya skämt blixtsnabbt och lämnar folkmassor som vrålar av skratt. Hans meteoriska uppgång i den svenska komediscenen är ett bevis på hans magnetiska scennärvaro och oöverträffade förmåga att få kontakt med vilken publik som helst.
Johan Kamp - komikern och läraren från Karlstad som började sin karriär i Kina(!). "Lika rolig som han är tjock", enligt flertalet av varandra oberoende källor.
Du ser givetvis också Skratta Med Käftens egna komiker.
Biljetter köper du här:
https://billet.to/s/_xdcXDE
Jonas Strandberg är en svensk ståuppkomiker, youtuber och poddare. Han har bland annat gjort turnén "Inomhusbarn" och podden "Rätt upp i verkligheten" tillsammans med ståuppkomikern Johan Hurtig.
Han började sin karriär som ståuppkomiker år 2013 och gjorde då 200 uppträdanden under det första året. År 2016 släppte han samlingen "Savantsyndrom" med singeln "Albinoskämtet". År 2017 släppte han hyllningsalbumet "Jonas Strandberg För Alltid". Han medverkade också i TV-programmet "Släng dig i Brunnen" år 2017 och 2018.
År 2015 gick han till final i SM i ordvitsar. År 2014 och 2015 nominerades han i kategorin Årets oneliner vid Svenska Stand up-galan och 2015 nominerades han även till Årets nykomling.
Nu kommer han med sin nya turné till oss på Skratta Med Käften!
Supportkomiker presenteras inom kort, likaså ser ni också våra lokala komiker!
Biljetter köper du här:
https://entresundsvall.se/.../skratta-med-kaften-jonas.../
Vilka år; Covid, krig, inflation, Qatar-VM, portvinstå, bältros, rövböld, näringsbrist, ett stort jävla drev men kanske framförallt att vara tvungen att ”bli vuxen”. KRIS är en föreställning där Jonte Tengwall och Marcus Thapper gör pissrolig standup istället för att ta tag i skiten. Efter fem hyllade provföreställningar åker dom nu ut med varsin tajt timme på Sverigeturné. Med som konferencier är Lisa Dahlin!
Den 19 oktober når turnén Sundsvall och Skratta Med Käften!
Biljetter hittar du här:
https://entresundsvall.se/arrang.../skratta-med-kaften-kris/

Vi är både stolta och förväntansfulla att kunna presentera en av Sveriges mest spännande komiker och underhållare just nu: Evelyn Mok!

Evelyn startade sin stand-up karriär i Sverige 2012 men flyttade kort därefter till London där hon tog Storbritannien med storm. Hon prisades för sin show "Hyman Manoeuvre" och beskrevs av talkshow-värden Graham Norton som "Really funny, really rude, but also refreshingly honest and smart". Hon har programlett humporpodden "Rice to Meet you" och som skådis har hon bland annat synts i Marvelfilmen "Spider-man: Far from Home". På svensk TV har hon medverkat i "Stand-Up Sketch show" och är kanske mest aktuell just nu i panelen för "IFS: invandrare för svenskar".

På scenen får hon sällskap av en annan panelmedlem i IFS, stjärnskottet Daniel Sanchez! Liksom Evelyn har han många strängar på sin lyra och som manusförfattare och satiriker medverkar han bland annat i "Veckans D.S" på Dagens nyheter och Tankesmedjan i P3 (SR). Som sedvanlig bonus kommer ni även få se i oss i Skratta med Käften-gänget. En dunderkväll med andra ord. Varmt välkomna!

Höstens säsongsavslutning blir en riktig skrattfest då vårt huvudnummer är en av landets i särklass roligaste: Petrina Solange!
Utnämnd till årets kvinnliga komiker flera år i rad och med en succéartad soloföreställning ("Nu är jag här")
bakom sig är hon en megastjärna på den svenska standupscenen. Ett måste för dig som aldrig sett henne och för alla andra också såklart!
Med sig har hon den alltid lika vassa och roliga Svea Sigmond som kommer få skrattmusklerna att jogga sig rejält varma. Hon lämnar ingen och inget oberörd!
Och självklart kommer ni se Skratta med Käftens egna förmågor äntra scenen. En guldavslutning helt enkelt!
Vill ni äta innan showen, boka bord på: 060 - 890 07 01 men (obs!) se till att förboka biljetter till showen också, och när ni bokar, säg att ni ska gå på Skratta med Käften så att ni får bord i rätt del av lokalen.

Stort grattis till Christoffer Fernis som nominerats till priset Årets Nykomling på Svenska Standupgalan. Stort grattis även till Nisse Hallberg som också är nominerad på Svenska Standupgalan i kategorin Årets Föreställning för sin föreställning "Tomten är ensam".
Båda komikerna som kommer nästa gång är alltså nominerade på galan så det är verkligen upplagt för en dunderkväll.
Vi ses 1 November på E Street!
Biljetterna har redan börjat sälja, så in och boka era platser nu på: http://billet.to/s/b_NkdvU

En magisk rolig kväll du bara inte får missa!

Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.

Nu på onsdag den 25 maj gästas vi av eminente komikern Henrik Nyblom och hans soloföreställning som sägs vara något av det roligaste på scen just nu. In och kirra biljetter här: https://facebook.com/events/s/sta-upp-for-henrik-nyblom-sund/3106518409675534/
🥳 Efter föreställningen så slår vi på stora trumman med Stefan Nordlander på scenen och DJ Sandstrom i dj-båset. Nattklubben håller öppet ända till 03.00.
Ni är varmt välkomna!
Den rutinerade och alltid underbart roliga Hasse Brontén gästar oss, med två pärlor till supportkomiker: Ludde Samuelsson och Naghmeh Khamoosh.
Hasse är polisen som blev en av landets mest uppskattade ståuppkomiker! Han har synts på TV i bland annat Parlamentet (TV4), Roast på Berns och RAW. Dessutom driver han den egna podden "Snutsnack" där han gästas av olika personer inom polisyrket. I rockärmen har han även en skådiskarriär och är just nu aktuell med en roll i Netflixsuccén "Den osannolika mördaren", som handlar om Skandiamannen. Hasse har en glad och sprudlande energi på scen och bjuder på hysteriskt roliga vardagsbetraktelser och perspektiv. En garant för skratt och igenkänning!
Ludde Samuelsson började som komiker redan vid 23 års ålder och är en flitig leverantör av skratt på Sveriges ståuppscener. Han är bosatt i Göteborg där han driver Ludde Samuelsson Comedy Club. Ludde kan höras i Kvällspasset i P4, i egna podcasten Stjärnkrigspodden och kan även titulera sig manusförfattare åt Svenska Nyheter och Robins (SVT).
Nagmeh Khamoosh är relativt färsk inom branschen men har gjort en riktig raketkarriär! Två år i rad har hon gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. På scen glänser hon med sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.
En skrattspäckad kväll du inte vill missa!
Biljett köpes online här: https://billetto.se/.../hasse-bronten-ludde-samuelsson... (150 kr + bokningsavgift) eller i dörren (170 kr).
Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.
Välkomma!

Visa mindre
Äntligen har stunden så kommit! Det är dags att sparka igång skrattsäsongen och lämna pandemirestriktionerna bakom oss (förhoppningsvis för sista gången!). Vi gör det med följande stjärnor på scen:
Shanthi Rydwall Menon är en av Sveriges skarpaste imitatörer och har de senaste åren hållit våra skrattmuskler i trim såväl på stand up- scenen som i humorprogrammen Mumbo Jumbo (TV4), Parlamentet (TV4) och Robins (SVT). Med obestridlig karisma och oförglömliga karaktärer sticker denna mångsidiga kvinna verkligen ut ur mängden. Hon har skrivit och turnerat med de egna föreställningarna "Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)" och nu senast "Shanthi med H", båda med självbiografisk utgångspunkt och teman som utanförskap, ADHD och normer. Om du aldrig sett henne live är detta en chans du absolut inte får missa!
Från Malmö (fast han egentligen är göteborgare) gästas vi också av Isak Berg. En herre som trots sin relativt ringa ålder (han kan fortfarande åka ungdomsbiljett med SJ) har hunnit bli en rutinerad komiker med bredd såväl som...ja, i alla fall bredd! Senast han var här rev han ner massor av skratt tillsammans med Simon Gärdenfors och vi är mycket glada att ha honom åter i Sundsvall!
Slutligen förgylls kvällen av Agnes Hirdwall, en renässanskvinna från Stockholm som relativt nyligen lade till stand-up på sin flersträngade lyra. Hon är skådespelare, producent och regissör och under våren aktuell med podcasten "Avtryck" och med humorklubben Fat Cat Comedy (Scalateatern).
En dunderkväll och en fantastisk start på säsongen!
Biljett köps smidigt online (150 kr + bokningsavgift) https://billetto.se/.../shanthi-rydwall-menon-isak-berg... eller i dörren (170 kr)
Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.
VÄLKOMNA!

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram