Dj Sandstrom levererar dansgolvsdängor, singalong-hits & skaka-rumpan-rytmer i dj-båset!

Dj Sandstrom levererar dansgolvsdängor, singalong-hits & skaka-rumpan-rytmer i dj-båset!

Dj Sandstrom levererar dansgolvsdängor, singalong-hits & skaka-rumpan-rytmer i dj-båset!

Dj Heyklex fyller dansgolvet och pulsen rejält i helgen.

Dj Sandstrom levererar dansgolvsdängor, singalong-hits & skaka-rumpan-rytmer i dj-båset!

Vi ber om ursäkt om vi hållit er på halster - men visst blir det show i december också! Som en värmande tidig julklapp, ja en riktig smällkaramell till och med! Vi bjuds på förstklassig stand up av den ljuvliga Josefin Sonck och den eminenta Robin Berglund.Josefin är en finlandssvensk komiker, manusförfattare och skådespelare som sedan debuten 2014 har blivit en solklar favorit på landets scener. Hon har synts i SVTs "Släng dig i brunnen" och i egna serien "Flickstreck". Förra året debuterade hon som författare till den kritikerrosade "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren".Herr Berglund är utöver en riktigt vass komiker även upphovsman till podcasten "Mina vänner-boken" och sitter med i redaktionen till "Svenska nyheter". Han är en uppskattad och flitig röst på sociala medier där han drar finurliga skämt och ordvitsar. Sina bästa skämt från det gångna året har han samlat i boken "2021 tänkte jag såhär".Dessutom får du se oss ur Skratta med Käften-gänget! (Du hör ju vilken dunderkväll vi har framför oss!)

Biljetter köpes med fördel online här: https://billetto.se/.../josefin-sonck-robin-berglund... (150 kr + bokningsavgift) eller i dörren (170 kr) i mån av plats.Som vanligt håller vi till på Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.VÄLKOMNA!

Lokala musiker bjuder in till en skön kväll med grymt bra musik, en kväll med massor av värme och glädje!

Ulf Wickberg Quartet inleder kvällen vid 19:30:
Bandet plöjer i de fåror som ritades upp av Miles Davis och hans medmusiker som Wayne Shorter, Chick Corea & Monk. Från 50 till 70 talet.
Ulf Wickberg trummor, Kjell Norberg saxofon, Dan-Gunnar Olausson piano samt Ralf Bergman på kontrabas

Efter paus är dags för det 10-mannastarka bandet Luckless Pedestrians att framföra en hyllning till Steely Dan.
Tomas Östman Keyboard/sång, Björn Hagberg gitarr/sång, Mats Ejesjö bas, Mikael Nilsson trummor, Lars-Peter Jansson gitarr, Jane Henricsson sång, Martina Jarredsdotter Boström sång, Hans Wreber tenorsax, Per Svelander trumpet samt Mats Sjöbom flygelhorn

Entréavgift 100:-

Säkra din platsbiljett på ☎ 076 822 23 52
Kvarvarande biljetter säljs vid entrén

Thorbjørn Risager & The Black Tornado firar 20 år
En livstid inom rock ́n roll.Tillräckligt länge för att bandet som lever, andas och blöder musik har kunnat bygga upp ett avundsvärt livsverk.

LINEUP
Thorbjørn Risager – sång och gitarr
Emil Balsgaard – piano och orgel
Joachim Svensmark – gitarr och back-up sång
Kasper Wagner – alt / baryton saxofon alt Hans Nybo – saxofon och sång
Peter Kehl – trumpet / flg horn och back-up sång
Søren Bøjgaard – bas / synthbass / samplingar
Martin Seidelin – trummor och back-up sång

All musik All Hits spelar är sådant som alla känner igen. Det finns något för alla i publiken. Stor underhållning i litet format det är vad All Hits handlar om.

Brus Brothers är ett rutinerat soul- och funk-band som garanterat får era ben och känslor att röra på sig.
Kom och upplev svänget live hos oss. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram