BOKA BORD

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen av ditt restaurangbesök. Med gott värdskap, trivsam miljö och smaker som förför dukar vi upp för stora och små sällskap. Välkommen att boka bord via vår onlinefunktion nedan eller maila oss om ni är fler än 24 personer i sällskapet. Visste du att hos oss kan ni komma i ett sällskap upp till 24 personer utan att förbeställa.
TELEFON: 060-890 07 00

Bokning 1–11 personer

utan förbeställning av mat.
OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med bokning via mobiltelefon. Vänligen använd en dator eller ring oss direkt. Vi jobbar på att lösa problemet.

Bokning 12–24 personer

För sällskap mellan 12–24 personer säkerställer vår meny Limited Edition hög kvalitet på mat och service, med något mindre utbud. Vi bullar upp med allt det goda ni önskar och lagar samtliga rätter à la minute strax innan servering. Välkommen att kontakta oss på mail info@estreet.nu om du har önskemål om specialkost.
Boka online eller ring 060 – 890 07 00.
Ladda hem Limited Edition-menyn här.

Bokning 25 personer och uppåt

För riktigt stora sällskap kontakta oss så skickar vi en förbokningsmeny via mail.
Maila oss för bokning och mer information på info@estreet.nu.

ÖPPETTIDER

LUNCH

Måndag–Fredag: 10:45 – 14:00

KVÄLLAR

Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00

VECKANS LUNCH V. 36

Vår lunchservering har öppet måndag till fredag mellan klockan 10.45–14.00.
Dagens soppa ingår alltid i dagens lunch.
MÅNDAG
1. Färsbiffar med tomat och basilika serveras med balsamicosky, ndujasmör och parmesanslungade potatisklyftor.
2. Ugnsbakad flundra serveras med potatismos, skaldjursås, handskalade räkor och grillad citron.


TISDAG
1. Schnitzel serveras med friterad potatis, rödvinsås, persiljesmör, kapris och citron.
2. Torskfilé serveras med kokt potatis, äggsås och handskaladeräkor.
ONSDAG
1. Lågtempad kolja serveras med kokt potatis, dill -och gräslöksås, sparris, rom och citron.
2. Grillad kycklinglårfilé serveras med rostad potatis, vitlöksstekta vaxbönor och romescosås.
TORSDAG
1. Oxkind serveras potatispuré , rödvinsås, syrad kål, rostad mandel och kantarellcréme.
2. Ugnsbakad torsk serveras med potatismos, hummersås toppas med chilimarinerade kräftstjärtar.
FREDAG
1. Helgrillad fläskfilé serveras med rostad potatis, champinjonsås och bakade kvist tomater.
2. Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, vitvinsås och picklad fänkål.
VECKANS SALLAD
4. Räksallad - Handskalade räkor, ägg, avokado,blandsallad, rhode island, tomat, gurka, lök och krutonger.
5. Kyckling och fetaostsallad - Kyckling, fetaost, matvete, blandsallad, avokado, vitlöksdressing, tomat,gurka,lök och krutonger.

VECKANS vegetariska
3. Höstig champinjon- och rotfruktsgryta serveras med kokt potatis och svartvinbärsgelé.

ÖPPETTIDER

Luncher: Måndag–Fredag 10.45 – 14.00
Måndag–Torsdag: 16:00 – 23-00
Fredag–Lördag: 16:00 – 03:00
Söndag: 16:00 – 02:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram